Werkwijze en tarief

Werkwijze en tarief

Op deze pagina vindt u informatie over mijn werkwijze en het tarief dat ik daarbij hanteer. Indien mijn website geen antwoord op uw vraag heeft kunnen geven, neem dan ook contact met mij op. Iedere situatie is uniek, ik kan helaas niet alle mogelijkheden benoemen. Als u een berichtje stuurt of telefonisch contact opneemt, kan ik uw vraag in behandeling nemen. Het is voor mij ook interessant te weten welke vragen er spelen en of ik daar op mijn website meer aandacht aan kan besteden.

Werkwijze

Wanneer wij in contact komen zal ik eerst uw meest dringende vragen beantwoorden. Sommige vragen zijn van algemene aard en kan ik direct beantwoorden. Als de vragen heel specifiek zijn, zal ik meer achtergrondinformatie nodig hebben.

Als u overweegt met mij de samenwerking aan te gaan, plannen we een kennismakingsgesprek bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat er een vertrouwensband ontstaat. Tenslotte is het onderwerp heel persoonlijk. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we uw huidige situatie, uw wensen en de eventuele mogelijkheden. Het eerste gesprek van ongeveer een uur is kosteloos en vrijblijvend.

Tarief

Wanneer u wilt dat ik u verder begeleid, dan maken wij afspraken over de kosten. Ik hanteer vaste prijzen afhankelijk van de inhoud van de opdracht.